Hovedpine/migræne

Mange danskere lider hver dag af hovedpine og migræne. Ca. en halv million lider jævnligt af migræneanfald. Der er ikke én årsag til migræne, mange faktorer spiller ind, og vi er alle vidt forskellige.

Forskning peger på, at blandt andet mangel på vitaminer og mineraler, ubalance i vores tarmbakterier, stress og særlige fødevarer kan trigge hovedpine og migræne.

Det kan virke besynderligt, at migræne kan opstå pga. ubalance i tarmbakterierne. Men når vi ved, at for nogle mennesker kan visse fødevarer som ost, rødvin og chokolade i større mængder trigge en migræne, så giver det måske mening alligevel. 

Jeg har selv lidt af slem migræne i mange år. Gennem behandlinger med Kranio-Sakral Terapi (det er derfor jeg er uddannet Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut – se mere på www.kstklinikken-struer.dk) og gennem kost- og livsstilsændringer er jeg næsten fri for anfald i dag.

Derfor ved jeg, at vi skal kigge på livsstil, tarmbakterierne, vitaminer/mineraler, mad og drikke for at hjælpe eller bedre dine problemer.

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du uforpligtende ønsker at drøfte dine problemer, eller du vil bestille tid til kostvejledning.

Eller ring på: 4230 3027