Hudproblemer/eksem

Døjer du med akne, eksem, tør hud, rosacea eller anden hudproblematik?

Jeg har selv døjet med acne i ansigtet fra teenageårene og frem til slut 40’erne. Her ændrede jeg for alvor min kost, hvilket har bevirket, at jeg har fået en pæn hud igen. Så jeg ved, hvor generende og frustrerende det er.

Mange hudproblemer kommer fra tarmen og er påvirket af den mad du spiser. Hvis din tarm er i ubalance og der er utæt tarm, vil der smutte flere giftstoffer og affaldsstoffer over i blodbanen end kroppen kan klare. Leveren kommer på overarbejde og kroppen vil deponere overskydende giftstoffer og affaldsstoffer i bindevævet og huden. Huden har lavest prioritet i kroppen og for at beskytte de vitale organer skubbes giftstoffer og affaldsstoffer ud i huden – som så giver hudproblemer. 

Derfor skal du have kigget på, hvad der giver dig ubalance i tarmen og rette op på det. Du skal have vurderet om du mangler fedtstoffer, vitaminer og mineraler, samt styrket din lever. Alt dette via din kost, evt. tilskud og livsstilsændringer.

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du uforpligtende ønsker at drøfte dine problemer, eller du vil bestille tid til kostvejledning.

Eller ring på: 4230 3027