Om Annette

Jeg hedder Annette Felber Krogfelt og er uddannet Klinisk Kostvejleder fra Kostakademiet, som hører under Nordic College of Natural Medicine. 

Uddannelsen på Kostakademiet er en 2-årig uddannelse, der tager udgangspunkt i Functional Medicine. Her arbejder vi ud fra at sætte patienten i centrum og finder de bagvedliggende årsager til symptomer/sygdomme.

Vi lærer at se kroppen som en helhed, hvor symptomer og sygdomme fortæller, at der er ubalancer i kroppen. Vi har fået en stor viden om, hvordan fødevarer påvirker kroppen og dens funktioner. Med den viden og forståelse lærer vi, hvordan vi forebygger og behandler sygdomme med kost- og livsstilsændringer.

Jeg har selv mærket på min krop, hvordan kosten påvirker mig. Som teenager havde jeg altid løbenæse og var ofte syg med forkølelse og influenza. Der var desværre ikke megen hjælp at hente ved lægen og jeg fandt selv ud af, at hvis jeg holdt mig fra mælkeprodukter fik jeg det bedre.

Jeg kom i 1999 ud for et biluheld, hvorefter jeg desværre fik problemer med nakken og deraf hovedpine og migræne. Det har været et langt forløb mod bedring. Igen kan jeg mærke, hvordan visse fødevarer fungerer godt for mig og andre giver mig hovedpine/migræne.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at din kost påvirker din sundhed på flere planer – fysisk, psykisk og mentalt. Selv om du spiser sundt, siger vi i dag ikke, at “vi er hvad vi spiser”, men “vi er hvad vi optager”. Dét du spiser skal kunne optages i kroppen helt ned på celleniveau. Er der ubalance i kroppen, optager du ikke optimalt de næringsstoffer, som du indtager.

Ved at finde frem til årsagen til dine symptomer/sygdomme og regulere din kost og livsstil, vil vi kunne optimere din optagelse og dermed din sundhed.

Jeg har et holistisk menneskesyn og er fascineret af hvilke fantastiske egenskaber kosten har for vores velbefindende og vores helbred. 

Jeg sætter kvalitet og omsorg højt.

Mit fokus er i samarbejde med dig at genskabe balance, harmoni og sundhed i din krop. 

Jeg er desuden uddannet Fysioterapeut, Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut samt ALT terapeut. Her er jeg RAB registreret, dvs. Registreret Alternativ Behandler.

Jeg har haft egen klinik siden 2011. 

Felber Kost og Ernæring samt KST Klinikken finder du på Odinsvej 28, Struer. 

Kunne du tænke dig at se mine uddannelser?

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du uforpligtende ønsker at drøfte dine problemer, eller du vil bestille tid til kostvejledning.

Eller ring på: 4230 3027