Personlig Kostvejledning

Alle mennesker er forskellige med individuelle helbredsproblemer, historier og hverdag.

Jeg tror på – og min erfaring er – at rigtig mange helbredsproblemer kan forsvinde eller bedres ved at spise, hvad der er den rigtige kost – for den enkelte.

Der er også forskel på, hvor vi er i vores liv, og hvor meget tid og energi den enkelte har til at stå i køkkenet. Det tager jeg selvfølgelig også hensyn til.

Klinisk Kostvejleder uddannelsen på Kostakademiet er en 2-årig uddannelse, som tager udgangspunkt i Functional Medicine. Her lærer vi at se kroppen som en helhed, hvor symptomer og sygdomme fortæller, at der er ubalancer i kroppen. 

Uddannelsen giver et dybdegående kendskab og viden om sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Om hvordan mad påvirker kroppen og dens funktioner, og ud fra dét lærer vi, hvordan vi forebygger og behandler sygdomme med kost- og livsstilsændringer. 

Hvordan foregår det?

Forløbet starter typisk med en indledende telefonsamtale, hvor du og jeg afstemmer forventninger til det forestående forløb.

Derefter sender jeg dig et 6 siders spørgeskema på mail.

Vi aftaler en tid til konsultation, og du bedes udfylde og returnere spørgeskemaet minimum 3 dage før din konsultation.

Inden konsultationen har jeg fundet “hoved og hale” i dine problematikker, symptomer og fundet mulig årsag ud fra dine svar i spørgeskemaet.

Konsultationen foregår hos mig i klinikken eller online.

Det tager 60 – 90 minutter, hvor jeg stiller uddybende spørgsmål.

Hvis vi er i klinikken, har du mulighed for at få lavet en kropsmåling/analyse med bla. fedt- og muskelprocent, knoglemasse og body-age. Desuden er der mulighed for en måling af blodtryk og blodsukker, hvis det er aktuelt.

Under konsultationen vurderer jeg også, om du kunne have gavn af yderligere test (evt. laboratorietest – for egen regning), og om der evt. er behov for at have din læge med ind over.

Efter konsultationen får du tilsendt en personlig handlingsplan, der indeholder:

  • Opsummering af dine problematikker og indsatsområder
  • Forslag til kostændringer med tallerkenfordeling
  • Måltidsforslag med opskrifter
  • Forslag til evt. tilskud
  • Min vurdering af om der er behov for ændringer af motion, stressreduktion eller andre livsstilsændringer
  • Tips og værktøjer, så du nemmere kan gennemføre din livsstilsændring

Herefter arbejder du med ændringerne i en periode på ca. 6 uger. 

Se under priser for en enkelt konsultation eller forløb, hvad der derefter sker. Om der er opfølgende konsultationer, mail eller telefonsupport i forløbet osv.

Om det er et kort eller længere forløb du ønsker, så tager jeg dig i hånden og guider dig gennem sundhedsjunglen.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du uforpligtende ønsker at drøfte dine problemer, eller du vil bestille tid til kostvejledning.

Eller ring på: 4230 3027